Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Stuurdruksensor

Stuurdruksensor

2 producten

Op zoek naar een betrouwbare stuuroliedruksensor? Guilcor biedt verschillende modellen druksondes die speciaal zijn ontworpen om de prestaties en veiligheid van uw stuurbekrachtigingssystemen te garanderen.

Levering binnen 3 tot 5 weken
Motoroliedruksensor

Motoroliedruksensor

  • NPT 1/2-aansluiting
  • -40 tot +150 ° C
  • 0 ~ 1000 KPaG
  • Motorolie

Stuurdruksensoren zijn essentiële componenten voor het bewaken van de hydraulische druk in stuurbekrachtigingssystemen. Ze helpen een optimaal drukniveau te behouden en zorgen voor veilig en soepel rijden.

Operatie

Deze sondes zijn ontworpen om de druk te meten van hydraulische vloeistof die wordt gebruikt in stuurbekrachtigingssystemen van voertuigen. Ze detecteren drukvariaties en sturen signalen naar het besturingssysteem, waardoor de hoeveelheid vloeistof die naar de stuurinrichting wordt gevoerd, wordt geregeld.

Soorten druksondes

Op onze site vindt u een assortiment druksensoren speciaal ontworpen voor stuurbekrachtigingssystemen. Wij bieden in het bijzonder:

  • Druksondes voor hydraulische besturing : Bij voertuigen uitgerust met hydraulische stuurbekrachtigingssystemen bewaken deze sensoren de druk van de hydraulische vloeistof.
  • Druksondes voor elektrische besturing : Geschikt voor voertuigen met elektrische stuurbekrachtiging, deze sondes bewaken de elektrische druk in het systeem.

Voordelen van druksondes voor management

Stuurdruksensoren bieden verschillende voordelen voor bestuurders:

  1. Comfortabeler rijden : Door een optimaal drukniveau in het stuurbekrachtigingssysteem te handhaven, garanderen de sensoren comfortabeler en minder vermoeiend rijden.
  2. Verbetering van de beveiliging : De juiste druk in het stuursysteem draagt ​​bij aan een snellere en nauwkeurigere reactie van het voertuig, waardoor de veiligheid wordt verbeterd.
  3. Voorkomen van stuurproblemen : Door de druk voortdurend te monitoren, kunnen de sondes snel potentiële stuurproblemen detecteren, waardoor kostbare storingen kunnen worden voorkomen.

Waarom kiezen voor Guilcor?

Bij Guilcor streven we ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Onze stuurdruksensoren worden vervaardigd volgens de hoogste normen in de auto-industrie, waardoor betrouwbaarheid en duurzaamheid worden gegarandeerd.

Daarnaast staat ons team van experts klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste druksensor voor uw voertuig en om al uw vragen te beantwoorden.

Kies voor kwaliteit en prestaties met Guilcor managementdruksondes.

Conclusie

Stuurdruksensoren zijn essentiële elementen om veilig en comfortabel rijden te garanderen. Bij Guilcor bieden we een selectie druksondes van hoge kwaliteit om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om de juiste druksensor voor uw voertuig te vinden!