Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Druksensor voor remmen

Druksensor voor remmen

2 producten

Bent u op zoek naar een betrouwbare druksensor voor uw remsysteem? Guilcor biedt verschillende modellen druksondes die speciaal zijn ontworpen om de prestaties te optimaliseren en de veiligheid van uw remsystemen te garanderen.

Levering binnen 3 tot 5 weken
Remdruksensor voor auto's

Remdruksensor voor auto's

 • M16 × 1,5-6g-verbinding
 • -40 tot +140 ° C
 • 0 ~ 4 BarG
 • Automatisch remmen
Levering binnen 3 tot 5 weken
Remdruksensor voor auto's

Remdruksensor voor auto's

 • M16 × 1,5-6g-verbinding
 • -40 tot +150 ° C
 • 0 ~ 15 bar
 • Automatisch remmen

Remdruksensoren zijn essentiële componenten voor het bewaken van de hydraulische druk in remsystemen van voertuigen. Ze zorgen voor een optimale werking van het remsysteem en garanderen zo veilig rijden.

Operatie

Deze sondes zijn ontworpen om de remvloeistofdruk in het remsysteem te meten. Ze detecteren drukvariaties en sturen signalen naar het besturingssysteem, waardoor de hoeveelheid druk die op de remmen wordt uitgeoefend kan worden geregeld.

Soorten druksondes

Op onze site vindt u een assortiment druksondes geschikt voor verschillende soorten remsystemen. Wij bieden in het bijzonder:

 • Druksondes voor schijfremmen : Bij voertuigen met schijfremmen bewaken deze sensoren de remvloeistofdruk in het systeem.
 • Druksensoren voor trommelremmen : Deze sensoren zijn geschikt voor voertuigen met trommelremmen en zorgen voor een nauwkeurige monitoring van de remvloeistofdruk.

Voordelen van druksensoren voor remmen

Remdruksensoren bieden verschillende voordelen voor bestuurders:

 1. Verhoogde beveiliging : Door een optimale werking van het remsysteem te garanderen, garanderen de sondes een snelle en nauwkeurige remreactie, waardoor de veiligheid wordt verbeterd.
 2. Remproblemen voorkomen : Door de remvloeistofdruk voortdurend te monitoren, kunnen de sensoren snel potentiële remproblemen detecteren, waardoor ongelukken kunnen worden voorkomen.
 3. Optimale remprestaties : De juiste druk in het remsysteem zorgt voor optimale remprestaties en zorgt zo voor een aangenamere rijervaring.

Waarom kiezen voor Guilcor?

Bij Guilcor streven we ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Onze remdruksensoren worden vervaardigd volgens de hoogste normen in de auto-industrie, waardoor betrouwbaarheid en duurzaamheid worden gegarandeerd.

Daarnaast staat ons team van experts klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste druksensor voor uw voertuig en om al uw vragen te beantwoorden.

Kies voor kwaliteit en prestatie met remdruksensoren van Guilcor.

Conclusie

Remdruksensoren zijn essentiële elementen om veilig rijden te garanderen. Bij Guilcor bieden wij u een selectie hoogwaardige druksensoren om optimale remprestaties te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op om de juiste druksensor voor uw voertuig te vinden!