Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Druk- en temperatuursonde

Druk- en temperatuursonde

2 producten

Bent u op zoek naar een sensor die zowel druk als temperatuur kan meten voor diverse toepassingen? Guilcor biedt verschillende modellen multifunctionele sondes, ontworpen om precisie en betrouwbaarheid te bieden in een breed scala aan situaties.

Levering binnen 3 tot 5 weken
Transmissie oliedruksensor

Transmissie oliedruksensor

 • Geschroefde verbinding
 • -40 tot +140 ° C
 • -0,5 ~ 7,9 MPaG
 • Automotive systeem

Druk- en temperatuursondes zijn veelzijdige apparaten die zijn ontworpen voor het bewaken en meten van zowel druk als temperatuur in een verscheidenheid aan industriële en automobieltoepassingen. Ze bieden uitgebreide monitoring van de bedrijfsomstandigheden, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd.

Operatie

Deze sondes zijn uitgerust met druk- en temperatuursensoren waarmee deze twee parameters gelijktijdig kunnen worden gemeten. Ze leveren nauwkeurige gegevens over de druk en temperatuur in de systemen waarin ze zijn geïnstalleerd, waardoor een effectieve controle van de bedrijfsomstandigheden mogelijk is.

Toepassingen

Druk- en temperatuursondes worden in veel toepassingen gebruikt, waaronder:

 • Auto industrie : Om de bedrijfsomstandigheden van motoren, airconditioningsystemen, remsystemen, enz. te controleren.
 • Petrochemische industrie : Voor het bewaken van drukken en temperaturen in productieprocessen.
 • Luchtvaartindustrie : Om de bedrijfsomstandigheden van motoren, hydraulische systemen, enz. te bewaken.
 • Gezondheidszorgindustrie : Voor het bewaken van druk en temperatuur in medische apparatuur en gevoelige omgevingen.

Voordelen van druk- en temperatuursondes

Druk- en temperatuursondes bieden verschillende voordelen:

 1. Volledige monitoring : Door zowel druk als temperatuur te meten, bieden de sondes uitgebreide monitoring van de bedrijfsomstandigheden.
 2. Vroegtijdige probleemdetectie : Door nauwkeurige gegevens te verstrekken, maken de sondes het mogelijk om snel abnormale variaties in druk of temperatuur te detecteren, wat mogelijke problemen aangeeft.
 3. Prestatie-optimalisatie : Door nauwkeurige controle van de bedrijfsomstandigheden mogelijk te maken, helpen de sondes de prestaties van de systemen waarin ze zijn geïnstalleerd te optimaliseren.

Waarom kiezen voor Guilcor?

Bij Guilcor bieden we een reeks hoogwaardige druk- en temperatuursensoren, ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen van industriële en automobieltoepassingen. Onze producten worden vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen, waardoor betrouwbaarheid en duurzaamheid worden gegarandeerd.

Daarnaast staat ons team van experts klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste druk- en temperatuursonde voor uw specifieke behoeften en om al uw vragen te beantwoorden.

Kies voor kwaliteit en prestatie met druk- en temperatuursensoren van Guilcor.

Conclusie

Druk- en temperatuursondes zijn essentiële hulpmiddelen voor het bewaken en controleren van bedrijfsomstandigheden in een verscheidenheid aan industriële en automobieltoepassingen. Bij Guilcor bieden we een selectie sondes van hoge kwaliteit om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om de juiste druk- en temperatuursonde voor uw toepassing te vinden!