Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Druksonde voor uitlaten

Druksonde voor uitlaten

1 producten

Bent u op zoek naar druksensoren geschikt voor uitlaatgasdesorptietrajecten? Guilcor biedt u een reeks sondes die speciaal zijn ontworpen om precies aan de behoeften van deze toepassingen te voldoen, waardoor betrouwbare metingen worden gegarandeerd, zelfs in veeleisende omgevingen.

Levering binnen 3 tot 5 weken
Desorptie druksensor

Desorptie druksensor

  • IP6K9K
  • -40 tot +140 ° C
  • -800 ~ 200 mbarG
  • Desorptie pad

Uitlaatdruksensoren zijn essentiële componenten die worden gebruikt in uitlaatsystemen van voertuigen om de uitlaatgasdruk te controleren. Ze spelen een cruciale rol bij het beheersen van de emissies en het op peil houden van de motorprestaties.

Operatie

Deze sondes zijn ontworpen om de uitlaatgasdruk op verschillende punten in het uitlaatsysteem te meten. Ze gebruiken speciaal gekalibreerde druksensoren om nauwkeurige drukgegevens te leveren, waardoor effectieve emissiecontrole en optimalisatie van de motorprestaties mogelijk zijn.

Toepassingen

Uitlaatdruksensoren worden gebruikt in een verscheidenheid aan automobieltoepassingen, waaronder:

  • Emissiemonitoring : Om de emissieniveaus te controleren en de naleving van milieunormen te garanderen.
  • Prestatie-optimalisatie : Om de werking van de motor aan te passen op basis van de uitlaatgasdruk en de prestaties te optimaliseren.
  • Probleemoplossen : Om potentiële problemen in het uitlaatsysteem op te sporen, zoals lekkages of obstructies.

Voordelen van uitlaatdruksondes

Uitlaatdruksensoren bieden verschillende voordelen:

  1. Emissiecontrole : Door de uitlaatgasdruk te bewaken, helpen de sensoren schadelijke emissies te verminderen en het milieu te beschermen.
  2. Prestatie-optimalisatie : Door nauwkeurige gegevens over de uitlaatgasdruk te verstrekken, helpen de sensoren de motorinstellingen te optimaliseren voor een beter brandstofverbruik en betere prestaties.
  3. Vroegtijdige probleemdetectie : Door abnormale drukvariaties te detecteren, helpen de sondes potentiële problemen in het uitlaatsysteem snel te diagnosticeren en kostbare defecten te voorkomen.

Waarom kiezen voor Guilcor?

Bij Guilcor bieden we een reeks hoogwaardige uitlaatdruksensoren die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van automobieltoepassingen. Onze producten worden vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen, waardoor betrouwbaarheid en duurzaamheid worden gegarandeerd.

Daarnaast staat ons team van experts klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste druksonde voor uw specifieke behoeften en om al uw vragen te beantwoorden.

Kies voor kwaliteit en prestatie met Guilcor uitlaatdruksensoren.

Conclusie

Uitlaatdruksensoren zijn essentiële componenten voor het bewaken en regelen van de prestaties van het uitlaatsysteem van voertuigen. Bij Guilcor bieden we een selectie sondes van hoge kwaliteit om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om de juiste druksensor voor uw automobieltoepassing te vinden!