Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Bodemvochtsonde

Bodemvochtsonde

Ontdek onze Guilcor bodemvochtsensoren. Gegarandeerde precisie en betrouwbaarheid voor een effectieve controle van het bodemvocht. Kies voor Guilcor en zorg voor efficiënte vochtmetingen.

Alles over
bodem sondes

Bodemvochtsensoren zijn essentiële apparaten die in de landbouw, tuinbouw en landschapsarchitectuur worden gebruikt om het bodemvochtgehalte te meten. Ze stellen tuinders en boeren in staat de groeiomstandigheden van planten nauwlettend in de gaten te houden en de irrigatie te optimaliseren om optimale opbrengsten te bereiken.

Deze sensoren zijn ontworpen om het grondwatergehalte op verschillende diepteniveaus te meten. Ze gebruiken speciale sondes of sensoren om bodemvocht te detecteren en realtime gegevens over de vochtigheidsomstandigheden te leveren, waardoor nauwkeurig en efficiënt water geven mogelijk is.

Bodemvochtsondes worden in veel toepassingen gebruikt, waaronder:

  • Landbouw : Om de groeiomstandigheden van gewassen te monitoren en de irrigatie te optimaliseren.
  • Tuin : Voor het handhaven van optimale omstandigheden in moestuinen, bloembedden en gazons.
  • Landschapsarchitectuur : Om nauwkeurige irrigatie in groene ruimtes, parken en golfbanen te garanderen.

Bodemvochtsensoren bieden verschillende voordelen:

  • Water besparing : Door het bodemvocht nauwkeurig te meten, helpen de sensoren de irrigatie te optimaliseren en water te besparen.
  • Verbeterde opbrengsten : Door nauwkeurige gegevens over de bodemgesteldheid te verstrekken, helpen sensoren de landbouwpraktijken te optimaliseren en de gewasopbrengsten te verbeteren.
  • Problemen met te veel of te weinig water voorkomen : Door het bodemvocht voortdurend te monitoren, helpen sensoren problemen te voorkomen die gepaard gaan met het te veel of te weinig water geven van planten.

Ik kan mijn sonde niet vinden , hoe kan je me helpen?

Wij kunnen u altijd de betrouwbare, nauwkeurige en robuuste sonde bieden die u zoekt. 

Op onze website presenteren wij een grote verscheidenheid aan vochtvoelers. Houd er rekening mee dat u uw product ook op alle specificaties kunt personaliseren of een aanvraag kunt indienen op basis van een technische tekening om uw sonde te maken. Aarzel daarom niet om ons te contacteren voor een offerte op maat. Wij zorgen er dan voor dat u uw vochtvoeler zo snel mogelijk bij u aflevert.