Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Druksensor

Druksensor

WELKE DRUKSENSOR MOET U KIEZEN?

Als u weet waarom u een druksonde nodig heeft, is de volgende stap het bepalen welk type sensor u in uw sonde moet gebruiken. Er zijn veel technologieën, de meest voorkomende zijn hieronder samengevat.

offerte aanvragen

Onze sensoren depressie

Capacitieve druksensor

De capacitieve druksensor van keramisch materiaal wordt gebruikt vanwege de erkende kenmerken van elasticiteit, corrosieweerstand, slagvastheid, schokbestendigheid en trillingsweerstand. De thermische stabiliteit maakt het mogelijk om een ​​werktemperatuur van -40 tot 135°C te bereiken. Daarnaast heeft het een hoge meetnauwkeurigheid, hoge stabiliteit en kan het overbelastingsvermogen tot 100 maal het meetbereik van andere typen sensoren bereiken. GUILCOR capacitieve keramische druksensor combineert geavanceerd materiaal en dikke film, dunne film en keramiek op lage temperatuur.

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte druksensor voor uw airconditioningsystemen? Guilcor biedt verschillende modellen druksondes aan, speciaal ontworpen om de werking en veiligheid van uw airconditioninginstallaties te optimaliseren.

Op zoek naar een betrouwbare transmissieoliedruksensor? Guilcor biedt verschillende modellen druksondes die speciaal zijn ontworpen om de prestaties en duurzaamheid van uw transmissiesystemen te garanderen.

Op zoek naar een betrouwbare stuuroliedruksensor? Guilcor biedt verschillende modellen druksondes die speciaal zijn ontworpen om de prestaties en veiligheid van uw stuurbekrachtigingssystemen te garanderen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare druksensor voor uw remsysteem? Guilcor biedt verschillende modellen druksondes die speciaal zijn ontworpen om de prestaties te optimaliseren en de veiligheid van uw remsystemen te garanderen.

Bent u op zoek naar een sensor die zowel druk als temperatuur kan meten voor diverse toepassingen? Guilcor biedt verschillende modellen multifunctionele sondes, ontworpen om precisie en betrouwbaarheid te bieden in een breed scala aan situaties.

Bent u op zoek naar betrouwbare druksensoren voor uw ventilatiesystemen? Guilcor biedt verschillende modellen druksondes aan, speciaal ontworpen om de efficiëntie en prestaties van uw ventilatie-installaties te optimaliseren.

MEMS-druksensor

MEMS-druksensor

6 types

MEMS-druksensoren (Micro-Electro-Mechanical Systems) zijn geavanceerde apparaten die worden gebruikt om de druk in verschillende omgevingen te meten. Deze sensoren integreren geminiaturiseerde mechanische en elektronische componenten op een siliciumchip en bieden zo een compacte, nauwkeurige en betrouwbare oplossing voor veel industriële en commerciële toepassingen.

Bent u op zoek naar betrouwbare drukverschilsensoren voor uw toepassingen? Guilcor biedt verschillende modellen drukverschilsondes, ontworpen om precisie en prestaties te bieden in een breed scala aan toepassingen.

Op zoek naar betrouwbare druksensoren voor medische toepassingen? Guilcor biedt u een gevarieerd assortiment druksondes, speciaal ontworpen om precisie en betrouwbaarheid in de medische sector te garanderen.

Bent u op zoek naar druksensoren geschikt voor huishoudelijke apparaten? Guilcor biedt een gevarieerde lijn sondes die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke prestatie- en duurzaamheidsbehoeften van huishoudelijke apparaten.

Bent u op zoek naar druksensoren geschikt voor uitlaatgasdesorptietrajecten? Guilcor biedt u een reeks sondes die speciaal zijn ontworpen om precies aan de behoeften van deze toepassingen te voldoen, waardoor betrouwbare metingen worden gegarandeerd, zelfs in veeleisende omgevingen.

Bent u op zoek naar druksensoren geschikt voor ventilatie? Guilcor biedt een gevarieerde selectie sondes die speciaal zijn ontworpen om de prestaties en betrouwbaarheid van uw ventilatiesystemen te garanderen.

Bent u op zoek naar sensoren die druk- en temperatuurmeting combineren? Guilcor biedt een gevarieerde lijn multifunctionele sondes, ontworpen om nauwkeurige en betrouwbare metingen te leveren in een verscheidenheid aan toepassingen.

Drukfilmsensoren

Drukfilmsensoren

0 producten

Drukfilmsensoren bieden verschillende voordelen, waaronder hun vermogen om nauwkeurige metingen te leveren over een breed drukbereik, hun flexibele en lichtgewicht ontwerp, hun lage productiekosten en hun duurzaamheid. Hun veelzijdigheid maakt ze waardevolle hulpmiddelen in veel industriële, medische en wetenschappelijke toepassingen.

Piëzoresistieve druksensor

Keramische piëzoresistieve druksensoren zijn geavanceerde apparaten die worden gebruikt om de druk in verschillende omgevingen te meten. Deze sensoren maken gebruik van de piëzoresistieve eigenschappen van keramiek om drukvariaties te detecteren, waardoor een robuuste en nauwkeurige oplossing wordt geboden voor veel industriële en commerciële toepassingen.

waar kan je komen een druksonde?

Welk type probe u ook zoekt (Capacitief, MEMS, Piëzoresistief, etc.), u vindt het bij Guilcor.

Wij bieden prijs- en tijdgaranties aan onze klanten. Onze sondes worden opgeslagen en verzonden vanuit Europa. Neem contact op met onze verkoopvertegenwoordigers voor een offerte.