Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Lamp capillaire thermostaten met automatische of handmatige reset

Lamp capillaire thermostaat

3 producten

Bij capillaire thermostaten bestaat de temperatuursensor uit een capillaire buis, een membraan en een expansievloeistof. Wanneer de sensor wordt verwarmd, warmt de vloeibare vloeistof op en zet uit. De uitzetting van de vloeistof verhoogt de druk in het gesloten circuitsysteem. De drukverhoging wordt omgezet in verplaatsing in het diafragma. Deze beweging, ook wel slag genoemd, activeert een schakelaar die de contacten in het elektrische circuit opent of sluit.

De referentievariabele wordt ingesteld via de capillaire instelpen van de thermostaat. Capillaire thermostaten worden veel gebruikt om de temperatuur van lucht en water te regelen dankzij hun precisie en installatiegemak. Dankzij gestandaardiseerde productie, geautomatiseerde kalibratieprocessen van thermostaten en rigoureuze controles kan GUILCOR een uitstekend kwaliteits- en betrouwbaarheidsniveau van zijn producten garanderen.

Twee soorten operaties:


1. Verstelbaar - Het doel is om de aangepaste temperatuur te handhaven door de externe en interne temperatuur van de apparatuur als expansievloeistofthermostaat te meten. Als de sensor warmte detecteert, zet de vloeistof uit en wordt de membraanruimte groter, hierdoor worden de contactpunten van de schakelaar geopend of gesloten. Dit is een auto-reset-product.

2. Handleiding - Zodra de temperatuur tijdens de fabricage is ingesteld, wordt het contact geopend, het wordt niet automatisch gereset en moet handmatig opnieuw worden gestart door op de resetknop te drukken. Dit product kan worden gebruikt als veiligheidsvoorziening. Het kan worden gebruikt als oververhittingsapparaat voor alle elektrische apparatuur.

Toepassing:

Het wordt veel gebruikt voor bijna alle verwarmings- en koelsystemen die de temperatuur moeten aanpassen, zoals warme en koude dispenser, koelvriezers, ovens, ketel, automaat en verschillende keuken- en sterilisatieapparatuur .