Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104

Gecombineerde sensor

6 producten

De gecombineerde sonde - 5 sensoren in één sonde 

Vanwege de toenemende eisen aan de kwaliteit van de binnenlucht, breiden we ons assortiment binnentemperatuursensoren uit met andere gemeten fysieke waarden. We hebben gecombineerde binnensensoren ontwikkeld die luchttemperatuur, relatieve luchtvochtigheid, concentratie van CO2 in de atmosfeer, atmosferische druk en de hoeveelheid vervuilende stoffen in de atmosfeer van VOS meten.

CO2-sonde - CAN-protocol

STHCPV - CAN-combinatiesonde

Gecombineerde binnensensor voor temperatuur, relatieve vochtigheid, CO 2, atmosferische druk en VOC - STHCPV 104 is c ...

Waar wordt de gecombineerde ruimtevoeler voor gebruikt?

Omgevingstemperatuur meting

Dit is kenmerk nummer 1 van een gecombineerde temperatuurvoeler. Hiermee kunt u vervolgens uw verwarmingssystemen (elektrische radiatoren, traagheid, vloerverwarming, airconditioning, warmtepomp, enz.) aanpassen voor een optimaal thermisch comfort. U kunt zelfs energie besparen, aangezien dit apparaat een goede regeling van de verwarming mogelijk maakt. 

Hier raden we aan om speciale aandacht te besteden aan het temperatuurbereik en de nauwkeurigheid van de sensor. 

De vochtigheid in de lucht

Om gezonde lucht in te ademen, is het raadzaam een ​​luchtvochtigheid tussen 30 en 70% te handhaven. 

Boven de 70% zullen schimmels, mijten en schimmels zich waarschijnlijk sneller ontwikkelen. En dus ook het risico op allergieën. 

Omgekeerd, als de lucht te droog is, kunnen er ook andere ademhalingsproblemen optreden. Om nog maar te zwijgen van jeukende ogen, gevoelens van ongemak en de verspreiding van bacteriën.

Het is daarom essentieel om de luchtvochtigheid in huis te regelen met een gecombineerde kamerthermostaat. 

CO2-concentratie

De concentratie kooldioxide in een ruimte moet worden beperkt tot 600 ppm. Daarnaast kan langdurige blootstelling gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en kunnen de eerste symptomen snel worden gevoeld (concentratieproblemen, slaapstoornissen, hoofdpijn, pijn in het lichaam, enz.). 

Dus om het CO2-niveau te weten, is er de gecombineerde interieursensor. Als u constateert dat de limiet wordt overschreden, is het hoog tijd om de ruimte te ventileren. 

Let ook hier weer op het meetbereik en de nauwkeurigheid van je temperatuursensor. 

luchtdruk 

Atmosferische druk beïnvloedt toekomstige weersomstandigheden. Dankzij je meetsonde anticipeer je makkelijker op het weer voor de komende uren. 

De hoeveelheid verontreinigende stoffen

Ook hier geeft de gecombineerde sonde u een indicatie van de hoeveelheid verontreinigende stoffen (vluchtige organische stoffen (VOS), pesticiden, huisstofmijten, schimmels, formaldehyden, dierlijke allergenen, enz.) die in de ruimte aanwezig zijn. 

En als je huis te vervuild is, zul je deze organismen moeten elimineren door de kamer te luchten of te zuiveren. 

Hoe kiezen tussen alle gecombineerde temperatuurvoelers?

Om aan al uw behoeften aan te passen, bieden we ruimtesondes met verschillende sensoren om verschillende indicatoren te meten. Het idee is om u een zo zuiver mogelijke luchtkwaliteit te bieden. 

Naast de verschillende sensoren waarmee u de vorige meetwaarden kunt kennen, moet de keuze van uw temperatuursensor ook worden gemaakt op basis van zijn kenmerken, zoals: 

  • Het verbruiksniveau: het idee is om een ​​kamersensor te vinden die niet te veel verbruikt om de energierekening te verlagen. 
  • De mate van bescherming: dit is de dichtheid van uw meetapparatuur, zowel tegen stof als tegen water of druppels. Dat gezegd hebbende, aangezien dit binnensensoren zijn, hoeven ze je geen bescherming tegen regen te bieden. 
  • Afmetingen: voor uw huis of zelfs voor kantoren biedt Guilcor u kamerthermostaten van klein formaat, voor maximale discretie. 

Waar vind je zijn gecombineerde sonde?

Ga voor betrouwbare, efficiënte en nauwkeurige meetinstrumenten naar Guilcor. We bieden een breed scala aan gecombineerde sondes om aan al uw behoeften aan te passen. Dankzij de werking van alle sensoren regelt u de kwaliteit van de omgevingslucht. 

Nu hoeft u alleen nog maar de sonde te kiezen die bij u past. Ook voor meer informatie over temperatuursensoren, prijzen of levertijden kunt u bij ons terecht.