Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104

Gecombineerde STHC-sonde - CAN-protocol

Verwijzing GSTHC104R

Levering binnen 3 tot 5 weken

Sensor temperatuur, relatieve vochtigheid en CO 2 - STHC 104 is ontworpen om de kooldioxideconcentratie, temperatuur en relatieve vochtigheid te meten in gebieden die zijn beschermd tegen water.

Producteigenschappen Gecombineerde STHC-sonde - CAN-protocol

RuimtesensorSensor temperatuur, relatieve vochtigheid en CO 2 - STHC 104 bestaat uit een plastic kop met groeven waarin een printplaat met individuele sensoren zit en een converter die zorgt voor communicatie via de CAN-bus. De temperatuur en relatieve vochtigheid worden gemeten door een gemeenschappelijke interne sensor waarvan het signaal wordt verwerkt in een microprocessor en omgezet in CANopen-output met CiA DS 301-specificatie. 2 wordt gemeten door een NDIR-module waarvan het digitale signaal ook wordt geconverteerd naar CANopen-uitvoer met CiA DS-specificatie. 301. Een functie van zelfkalibratie is beschikbaar voor de CO-concentratiesensor 2 om ervoor te zorgen dat de sensor is ingesteld op een CO-waarde 2 minimum overeenkomend met het niveau van externe concentratie. Temperatuur, relatieve vochtigheid en CO-sensor2 - De STHC 104 voldoet aan de beschermingsgraad IP 30 volgens de norm EN 60529. Het aangename ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de sensor niet stoort, zelfs niet in interieurs die onderhevig zijn aan hoge esthetische eisen.

Sensor temperatuur, relatieve vochtigheid en CO 2 - STHC 104 is ontworpen om te werken in een chemisch niet-agressieve omgeving. De gebruiksmethode moet worden geselecteerd op basis van de temperatuur en chemische weerstand van de sensorkop en de individuele sensoren. Bedrijfsomstandigheden om de goede werking van de CO-sensor te garanderen 2 zijn de volgende:
    • omgevingstemperatuur: 0 tot 45 ° C
    • relatieve vochtigheid: 0 tot 85% (niet condenserend)
    • atmosferische druk: 87 tot 106 kPa  

Sensortype STHC 104
Meetbereik temperatuur ** 0 tot 45 ° C
Nauwkeurigheid temperatuurmeting * ± 0,5 ° C
Meetbereik relatieve vochtigheid * 0 om 85%
Nauwkeurigheid relatieve vochtigheidsmeting * ± 3% in het bereik van 10 tot 85% 
± 4,5% in het bereik van 0 tot 10%
CO-meetbereik 2 * 400 tot 5000 ppm
CO-meetnauwkeurigheid 2 * ± 100 ppm
CO reactietijd 2 (90%) 90 s
Uitgangssignaal CAN / CANopen-CiA DS 301
Galvanische isolatie Nee, kan op verzoek worden ingevuld
Voedingsspanning 15 tot 30 V DC
Nominale voedingsspanning U n 24 V DC
verbruik maximaal: 500 mW 
typisch: 300 mW
Mate van bescherming IP 30 volgens EN 60529
Afmetingen kop 71,9 x 59 x 27 mm
Materiaal kop lexaan
Het gewicht min. 35 g
Aanbevolen aderdiameter 0,14 tot 1 mm 2

Remarque: De fabrikant behoudt zich het recht voor om het ontwerp en de technische kenmerken van de producten te wijzigen.

SENSOR INSTALLATIE EN ONDERHOUD
De sensoren zijn ontworpen om op een muur of ander verticaal oppervlak te worden gemonteerd. Voor de bevestiging moeten de vereiste gaten voor montageschroeven worden voorbereid met behulp van een sjabloon (meegeleverd met de sensor).
Voordat u de voedingskabel aansluit, moet u de geperforeerde afdekking van de plastic basis scheiden. Verwijder het deksel en steek de kabel door het 9 mm gat, breng de basis aan op het oppervlak en schroef vast met twee schroeven of bouten. De lengte van de bouten of bevestigingsschroeven voor bevestiging moet worden gekozen in overeenstemming met de dikte van de plastic basis. Sluit de voedingskabel aan op de klemmen in overeenstemming met het gedeelte "Bedrading". Diagram: plaats de geperforeerde hoes op de vaste basis en vergrendel deze door erop te klikken. Na installatie en aansluiting op het elektrische meetapparaat is de sensor klaar voor gebruik. De sensor heeft geen bijzonder onderhoud nodig.

Deze producten kunnen interesseert u

Levering binnen 3 tot 5 weken
CO2-sonde - CAN-protocol

STHPV gecombineerde sonde - CAN-protocol

Gecombineerde binnensensor voor temperatuur, relatieve vochtigheid, atmosferische druk en VOC - STHPV 104 is ontworpen voor ...
Levering binnen 3 tot 5 weken
CO2-sonde - CAN-protocol

STHCPV - CAN-combinatiesonde

Gecombineerde binnensensor voor temperatuur, relatieve vochtigheid, CO 2, atmosferische druk en VOC - STHCPV 104 is c ...