Onze bedrijfssectoren

Elektromotoren en transformatoren

Elektromotoren en transformatoren

GUILCOR heeft, in samenwerking met de ontwikkelingsafdelingen van zijn klanten, een hele reeks temperatuurvoelers ontwikkeld voor zowel roterende machines (elektrische motoren, alternatoren) als droge transformatoren. 

Toepassingen en producten
- Wikkelingen en wikkelingen met bimetalen, PTC-thermistors, Pt100 of Pt1000, KTY84-130 (LPTC84-130)
- Statoruitsparingen met Pt100, Pt1000, PTC-thermistors, thermokoppels
- Roterende machinelagers met Pt100, Pt1000, PTC thermistors, Bilames (PTO-PTF)

Eten en drinken

Eten en drinken

De voedingsindustrie is heel divers. Welke installaties ook bestemd zijn voor de dranken-, zuivel-, banket-, slager- of zoetwarenindustrie of voor het onderhoud daarvan, GUILCOR staat u bij door u de oplossing aan te bieden die geschikt is voor uw toepassing.

U vindt op onze site informatie over GUILCOR-producten met betrekking tot de voedingsindustrie met een reeks producten die geschikt zijn voor brouwerijen, zuivelbedrijven, slagerijen.

Industriële ovens

Industriële ovens

Glas, keramiek en staal maken deel uit van ons dagelijks leven. Als fabrikant weten onze klanten welke eisen aan de ovens worden gesteld en welke condities ze tijdens het gebruik moeten weerstaan. Op onze site vindt u antwoorden op uw vragen en bieden wij u snelle oplossingen, of het nu gaat om temperatuurmeting in ovens, regeling of supervisie.

Petrochemisch

Chemie en petrochemie

Ongeacht de meetomgeving in de chemie of petrochemie, GUILCOR biedt u een passende oplossing op uw toepassingsgebied.

Water- en afvalwaterzuivering

Water- en afvalwaterbehandeling

Voor het meten van de watertemperatuur biedt GUILCOR een veelvoud aan oplossingen voor verschillende toepassingen. Wat de eisen van de meettechniek ook zijn, GUILCOR kan eraan voldoen. Om een ​​constante bewaking van de temperatuur van het gezuiverde water te garanderen, is het noodzakelijk om nauwkeurige en betrouwbare metingen te doen. Ongeacht het gebruikte waterbehandelingsproces, GUILCOR biedt een keuze aan producten die passen bij uw toepassing voor de drink- en afvalwater-, zwembad- en processectoren.

Hernieuwbare energiebronnen

Hernieuwbare energiebronnen

Op het gebied van hernieuwbare energie biedt GUILCOR oplossingen voor vele toepassingen. GUILCOR kan aan alle eisen inzake temperatuurmeting voldoen. Bent u een fabrikant van windturbines, getijdenturbines, installaties voor hernieuwbare energie of doet u onderhoud? GUILCOR biedt u de oplossing aangepast aan uw toepassing.

Airconditioning, koeling, verwarming en warmwaterproductie

Airconditioning, koeling, verwarming en warmwaterproductie

Koel- en airconditioningtoepassingen vereisen het gebruik van sondes met hoge betrouwbaarheid en prestatie onder vries / dooicondities. Door de hoogwaardige materialen in combinatie met een geavanceerd en beproefd productieproces kan GUILCOR een reeks IP68-sondes presenteren die zeer goed bestand zijn tegen vochtigheid tijdens ontdooicycli. We bieden ook een breed scala aan sondes met plunjers die zijn aangepast aan het verwarmingsgebied en de productie van sanitair warm water. Deze activiteitsgebieden nemen een hoge vlucht en het is belangrijk om een ​​hoog kwaliteitsniveau aan te bieden, zodat industriële of particuliere voorzieningen of gebouwen optimaal kunnen worden beheerd voor het welzijn van hun gebruikers of bewoners.

Spoorwegindustrie

Spoorwegindustrie

Spoorwegvoertuigen worden dagelijks door duizenden passagiers over de hele wereld gebruikt. De fabrikanten van deze voertuigen of hun onderaannemers kennen de eisen waaraan ze worden onderworpen. Of het nu gaat om hogesnelheidstreinen, regionale treinen of goederenvervoer, GUILCOR biedt u passende oplossingen voor al uw temperatuurmeettoepassingen.

Scheepsbouw

Scheepsbouw

De scheepsbouwindustrie stelt hoge eisen aan meetapparatuur. Producten voor deze sector moeten betrouwbaar zijn in het proces, stabiel in de tijd en ongevoelig voor zoute zeelucht. Naast zoute lucht moeten apparaten worden blootgesteld aan trillingen, schokken, hitte, kou en stof. GUILCOR ondersteunt u als betrouwbare partner, ondersteunt u bij al uw vragen en vindt snelle oplossingen.