NT935-controller

Verwijzing AR001040

167.21KB downloaden

Technische fiche NT935 TECSYSTEM | NT935-controller

1.61MB downloaden

Handleiding NT935 TECSYSTEM | NT935-controller

Producteigenschappen NT935-controller

TOEPASSING

NT935 is een unit op basis van een elektronische microcontroller, speciaal ontworpen voor droge transformatoren.

Ontwikkeld met de lay-out en voordelen van het nieuwe technologische platform (dual display, VOTING-functie, nieuwe microcontroller met operationele capaciteit en verbeterd gegevensbeheer), biedt de NT935AD de gebruiker in één enkel product de output :

• 4-20 mA analoog

• Modbus RTU digitale RS485.

In staat om de temperatuur van de transformator te bewaken zoals T154-normen, dankzij het externe communicatiesysteem, biedt het, naast het verzenden van temperaturen in realtime, de mogelijkheid om alle parameters te variëren, inclusief de drempelwaarden voor relaisinterventie.

Het is uitgerust met 4 Pt100-ingangen om de wikkeltemperatuur en / of de omgevingstemperatuur (4 ° kanaal) te bewaken en dankzij de veelzijdigheid van de nieuwe editie van 2016 zijn er andere sensoringangen beschikbaar. De beveiligingsrelais zijn 5: ALARM-relais om hoge temperaturen aan te geven, het TRIP-relais schakelt de transformator uit als deze de maximale drempel bereikt, de FAN1- en FAN2-relais om het ventilatiesysteem te starten, het FAULT-relais om eventuele fouten te signaleren.

Op aanvraag is de unit verkrijgbaar met certificering voor de Canadese en Amerikaanse markt UL, evenals voor maritieme toepassingen.

Al onze units kunnen ook worden geleverd met een speciale coating op elektronische kaarten, bestand tegen zware weersomstandigheden, met name gekenmerkt door hoge temperatuur en vochtigheid (die zich in tropische klimaten bevinden).

UNIVERSELE LEVERING: met input van 24 tot 240 Vac-dc.

Andere versies

NT935 BASIS zonder enige analoge of digitale uitgang ( CODE 1CN0131 )

Elektrische verbindingen

Deze producten kunnen interesseert u

T1048-controller

T1048-controller

TOEPASSING Het nieuwe product, geboren uit de technische evolutie van de T2612-serie, integreert alle nieuwe functies ...
NT538ETH

NT538ETH

TOEPASSING De NT538 ETH-regeleenheid is een innovatief elektronisch microcontroller-apparaat voor de controle ...
ETH MANAGER SOFTWARE

ETH MANAGER SOFTWARE

Met de ETH Manager-software, die is gekoppeld aan de apparaten van de Tecsystem ETH-serie, kunt u controleren, aanpassen en analyseren ...