NT538ETH

Referentie: AR001041

Internationale verzending

Standaard of express levering

Veilig betalen

Alle betalingen zijn veilig en goedgekeurd.

Beste prijs garantie

Neem contact met ons op om uw betaalmethode te definiëren.

+ 33-233-611-670

Engels - Frans - Duits - Spaans

Product details over "NT538 ETH"

TOEPASSING

Engine.jpggiethars-transformer.jpg

De NT538 ETH-regeleenheid is een innovatief elektronisch microcontroller-apparaat voor thermische besturing van elektromotoren en MV- en hars-ingekapselde MV-transformatoren, uitgerust met een geïntegreerde ETHernet-poort.

Uitgerust met alle functies die nodig zijn om de temperatuur te bewaken en te regelen, zoals al de NT538-productlijn, wordt in deze editie gepresenteerd met een meer functionele versie van hardware en software.

Communicatie met het netwerk is via het ModBus TCP / IP-protocol, waarmee u alle functies van de besturingseenheid vanuit uw luie stoel kunt bekijken en programmeren!

De NT538 ETH onderhoudt de 8 canonieke Pt100-ingangen (wikkelingen + omgeving) en 5 alarmrelais, TRIP, FAN1, FAN2 en storing, naast nieuwe functies en een vernieuwd frontdisplay en dankzij de veelzijdigheid van de nieuwe 2016-editie, andere sonde-ingangen zijn mogelijk beschikbaar.

Op verzoek kan de besturingseenheid UL-gecertificeerd zijn voor de Amerikaanse en Canadese markt, evenals voor maritieme toepassingen.

Al onze regeleenheden kunnen ook worden verdubbeld of bestand zijn tegen moeilijke klimatologische situaties, met name gekenmerkt door hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid (die zich in feite in tropische klimaten bevinden).

 

VOEDING: van 85 tot 260 Vca-c

Elektrische verbindingen

Elektrische aansluiting NT538 ETH

Algemeen

  • Verwijzing AR001041
  • Naam en voornaam NT538ETH

Kenmerken

  • Product Type regelgevers
  • mededeling ETHERNET - TCP / IP

Bijgevoegde documenten

NT538 ETH - Technische fiche NT538 ETH
Downloaden (179.41KB)
NT538 ETH - NT538 ETH Handleiding
Downloaden (1.79 MB)

8 andere producten in dezelfde categorie: