T154WS

Verwijzing T154WS

Belangrijkste kenmerken:

  • Handhaaf dezelfde elektrische en bedrijfsspecificaties als het model T154.
  • Wi-Fi-verbinding: 802.11 b / g / n-protocol, 2,4 GHz-frequentie met verwijderbare externe antenne.
  • Ingebouwde webserver
  • Dankzij de Wi-Fi-verbinding geeft de TECSYSTEM WEB SERVER-interface de gebruiker toegang tot alle informatie die op de server aanwezig is.

Producteigenschappen T154WS

Unit gebaseerd op elektronische microcontroller voor temperatuurregeling van droge MV-transformatoren.giethars-transformer_2.jpg

Ontwikkeld met een nieuw technologisch platform (dual display, nieuwe microcontroller met operationele capaciteit en databeheer), biedt de unit een hoge bescherming tegen elektromagnetische interferentie en gebruiksgemak.

De T154 onderhoudt de 4 standaard Pt100-ingangen (driefasige transformator en een vierde optie voor de kern- of omgevingstemperatuur) en 4 droge contactrelaisuitgangen, ALARM en TRIP, de werking van het FAULT-signaal en het opstartventilatiesysteem.

Op verzoek is de unit verkrijgbaar met UL-certificering voor de Canadese en Amerikaanse markt, evenals voor maritieme toepassingen.

Alle units kunnen ook worden geleverd met een speciale coating op elektronische kaarten, bestand tegen zware weersomstandigheden, met name gekenmerkt door hoge temperatuur en vochtigheid (die zich in tropische klimaten bevinden).

UNIVERSELE LEVERING: met input van 24 tot 240 Vac-dc

Deze producten kunnen interesseert u

NT511AD controller

NT511AD controller

TOEPASSING De NT511 is een gecombineerde unit om de temperatuur van droge transformatoren en de stroom ...
NT935-controller

NT935-controller

TOEPASSING NT935 is een op elektronische microcontroller gebaseerde eenheid die speciaal is ontworpen voor transformatoren ...
NT938ETH

NT935ETH

TOEPASSING De NT935 ETH is een innovatieve controller die speciaal is ontworpen voor droge en harstransformatoren ...