NT935WS

Verwijzing NT935WS

  • Vrij van alle bedrading dankzij de gecertificeerde 2,4 GHz WiFi-interface, maakt de NIEUWE WS LINE de installatie nog eenvoudiger en meer snel. Het kan worden aangesloten op een reeds bestaand WiFi-netwerk (host-modus) en op afstand worden bediend.

  • In de Access Point-modus is het ook mogelijk om binnen het WiFi-bereik te communiceren met de bewakingseenheid.

Producteigenschappen NT935WS

De 2,4 GHz signaalsterkte wordt gegarandeerd door de aanwezigheid van een externe antenne die, indien nodig, kan worden losgekoppeld en verplaatst voor een grotere dekking.

Uitgerust met een eenvoudige grafische interface om de gedetecteerde informatie over de status van de transformator weer te geven, biedt het de mogelijkheid om in te grijpen voor de programmering en configuratie van het systeem.

De alarmen worden intern op de WS-unit geregistreerd, via een datalogger-functie - WebServer - waardoor de nieuwe WS-lijn een soort Black Box-transformator is.

De temperatuurtrend wordt weergegeven door een grafiek met selecteerbare tijdvensters, waardoor voorspellende evaluaties van de toestand van de transformator mogelijk zijn, zonder dat speciale applicaties of software hoeven te worden geïnstalleerd, maar alleen via het gebruik van een webbrowser.

De NT935 WS handhaaft de traditionele 4 Pt100-ingangen (wikkelingen + omgeving) en 5 ALARM-, TRIP-, FAN1 - FAN 2 en FAULT-relais; het is voornamelijk, maar niet exclusief, gewijd aan de besturing van MV / LV-transformatoren.

Naast de standaardcertificering is de NT935 WS RED-gecertificeerd voor radiofrequentieruisbeperkingen, zoals vereist door de toepasselijke regelgeving.

Op aanvraag is de unit leverbaar met certificering voor de Canadese en Amerikaanse markt.

Al onze units kunnen ook worden geleverd met een speciale coating op de elektronische borden, bestand tegen barre weersomstandigheden, met name gekenmerkt door hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid (die zich in tropische klimaten bevinden).

STROOMVOORZIENING: 85-260 Vac-dc

Elektrische verbindingen

Deze producten kunnen interesseert u

T412-controller

T412-controller

TOEPASSING Enkele invoereenheid met elektronische microcontroller, die op elke ...
T512 RS485-controller

T512 RS485-controller

De nieuwe "intelligente meerkanaals" UNIT T512, voornamelijk gericht op motortemperatuurregeling, ...
T119-controller

T119 DIN-controller

TOEPASSING De T119 is een unit die is ontwikkeld om de temperatuur van MV-giethars en transformatoren te regelen ...
MT4X4-controller

MT4X4-controller

TOEPASSING De nieuwe MT4X4-besturingseenheid vertegenwoordigt voor Tecsystem het eerste product voor het lezen ...