Transmitter voor thermokoppelsensoren, met ATEX-versie

Verwijzing GTTC200-XR

  • Ingangen K, J, N, E, T, R, S, L, U, B, C (W5), D (W3), G (W) plus mV.

  • Sensor kalibratiefunctie.

  • Geïsoleerde 4 / 20mA-uitgang.

  • Versie voor explosiegevaarlijke omgevingen.

  • EAC-goedkeuring.

Producteigenschappen Transmitter voor thermokoppelsensoren, met ATEX-versie

TECHNISCHE GEGEVENS

De TTC200-thermokoppel-temperatuurtransmitter accepteert de meest gebruikte thermokoppel- en mV-sensoren en genereert een standaard mA-zendsignaal (4 tot 20). Het product kan eenvoudig worden geprogrammeerd met behulp van onze gratis USB Speedlink-software en een standaard USB-kabel (veilige zone-versie). De mV-ingang heeft ook een linearisatiefunctie waardoor de mA-uitgang naar behoefte kan werken op 22 punten van het ingangssignaal.
Isolatie is een standaardfunctie om de mogelijke effecten van de aardlus te ondervangen en dankzij de functie voor het terugsturen van de sensor kan de zender worden gekalibreerd op een bepaalde sensor.
Het product wordt ook geleverd met een kalibratiefunctie, zodat de offset en het bereik kunnen worden aangepast aan een bepaalde temperatuursensor wanneer deze wordt toegepast op een bekende referentietemperatuur.
Deze thermokoppel temperatuurtransmitter is te bestellen met al onze temperatuurvoelers en aansluitkoppen. We kunnen ExD en Exia goedgekeurde veiligheidssondesets of temperatuursondesets leveren met de temperatuurtransmitter inbegrepen.
Als u de specificaties die u nodig heeft al kent, kunnen we het product zonder extra kosten voor u configureren.

Deze producten kunnen interesseert u