Universele, hoogwaardige temperatuurtransmitter met dubbele ingang

Verwijzing GSEM210-XR

  • Dubbele RTD-, thermokoppel-, potentiometer- en mV-ingangen.

  • Wiskundige functies tussen ingangen.

  • Getest op geïsoleerde 4 kV DC input / output.

  • Versies voor explosiegevaarlijke omgevingen.

  • SIL-goedkeuring.

Producteigenschappen Universele, hoogwaardige temperatuurtransmitter met dubbele ingang

TECHNISCHE GEGEVENS

De SEM210 universele temperatuurtransmitter accepteert de meest gebruikte Pt100, thermokoppel, mV, potentiometersensoren en genereert een standaard mA-zendsignaal (4 tot 20). Het product kan eenvoudig worden geprogrammeerd met behulp van onze gratis USB Speedlink-software en een standaard USB-kabel (veilige zone-versie).
Isolatie is een standaardfunctie om de mogelijke effecten van de aardlus te ondervangen en dankzij de functie voor het terugsturen van de sensor kan de zender worden gekalibreerd op een bepaalde sensor.
Deze universele temperatuurtransmitter heeft twee ingangen. Hierdoor kunnen twee sensoren worden aangesloten. Wiskundige functies zoals verschil, gemiddelde, hoogste, laagste, sensorredundantie (alleen TC en mV) zijn beschikbaar.
De wiskundige functie van de twee ingangen wordt vervolgens weerspiegeld in de 4 tot 20 mA-uitgang.
Het product wordt ook geleverd met een kalibratiefunctie, zodat de offset en het bereik kunnen worden aangepast aan een bepaalde temperatuursensor wanneer deze wordt toegepast op een bekende referentietemperatuur.
De universele temperatuurtransmitter is te bestellen met al onze temperatuursensoren en aansluitkoppen. We kunnen ExD en Exia goedgekeurde veiligheidssondesets of temperatuursondesets leveren met de temperatuurtransmitter inbegrepen.
Als u de specificaties die u nodig heeft al kent, kunnen we het product zonder extra kosten voor u configureren.

Deze producten kunnen interesseert u