HART-veldtemperatuurtransmitter

Verwijzing GSEM320/55R

  • Compatibel met Hart 5,6,7.

  • Weergave van proceswaarde, tekst en staafdiagram.

  • Dubbele invoer met wiskundige functies.

  • (4 tot 20) ma of multipunt hart exit.

Producteigenschappen HART-veldtemperatuurtransmitter

TECHNISCHE GEGEVENS

De SEM320 is een HART Field Temperature Transmitter (Generic Device), een HART 5,6,7 compatibele universele temperatuurzender met display. Het accepteert RTD-, thermokoppel-, potentiometer- of millivolt-ingangssignalen en converteert deze naar een standaard mA-zendsignaal (4 tot 20). Als alternatief kan de HART-multipuntmodus worden geselecteerd.
Het is ondergebracht in zijn eigen aangepaste aansluitkop en wordt geprogrammeerd met behulp van een communicatiekabel (USB Config) met onze gratis USBSpeedlink-configuratiesoftware. Standaard HART-functies kunnen ook worden geprogrammeerd met behulp van HART-communicatie.
De HART-veldtemperatuurtransmitter heeft een vijfcijferig roterend display voor de proceswaarde en een 5-cijferig display voor berichten, naast een staafdiagram voor het% van de mA-output.
Het wordt gebruikt met onze temperatuursondes. We kunnen ze volgens uw specificaties vervaardigen. De meest populaire soorten zijn hier te zien

SENSOR REFERENTIE

Door te verwijzen naar de SEM320-sensor, via Windows-gebaseerde USBSpeedlink-software, is een goede match met een bekende referentiesensor mogelijk, waardoor mogelijke sensorfouten worden geëlimineerd.

GEBRUIKERSKALIBRATIE

Naast de referentie van de sensoren is de aanpassing van de stroomuitgang mogelijk via de USB- en HART-commando's.

AANGEPASTE LINEARISATIE

De SEM320 kan worden geprogrammeerd met aangepaste linearisering voor niet-standaard sensoren of sensoren met ongebruikelijke of unieke kenmerken. Raadpleeg het verkoopkantoor voor meer details.

SENSORVERBRANDINGSDETECTIE

Als een sensordraad is gebroken of losgekoppeld, gaat de SEM320-uitgang automatisch naar het door de gebruiker gedefinieerde niveau (hoog of laag) of naar de vooraf ingestelde waarde.

VOORAF INGESTELDE STROOM

Om kalibratie en inbedrijfstelling van het systeem te vergemakkelijken, kan de uitgang worden ingesteld op een vooraf ingesteld niveau, overal in het bereik (4 tot 20) mA.

Deze producten kunnen interesseert u