Temperatuurtransmitter voor Pt100 en thermokoppel

Verwijzing GSEM710R

  • Pt100, thermokoppel ingang.

  • Input naar output isolatie.

  • 4-cijferig LED-display.

  • ABS-kunststof of roestvrijstalen behuizing.

Producteigenschappen Temperatuurtransmitter voor Pt100 en thermokoppel

TECHNISCHE GEGEVENS

De SEM710 is een op het hoofd gemonteerde temperatuurtransmitter van de volgende generatie met een geïntegreerd temperatuurdisplay. Ideaal voor het aangeven van de proceswaarde op het meetpunt.
Het heeft een universele ingang die is ontworpen om de meest voorkomende inputs van RTD- en thermokoppelsondes te accepteren en de gebruiker een standaard tweedraads (4 tot 20) mA-uitgangssignaal te bieden. Er is isolatie aangebracht tussen inlaat en uitlaat en alle temperatuurbereiken zijn lineair met temperatuur.
Door een display toe te voegen, krijgt de gebruiker direct informatie over de toestand van de lus op het meetpunt. Het is verkrijgbaar in onze SCH4 ABS-kunststof aansluitkop of onze SCH15 roestvrijstalen aansluitkop. Beide zijn verkrijgbaar in sensor- of wandmontageversie.
Onze nieuwste USB-interface is ontworpen voor gebruiksgemak en is uitgerust voor een snelle en eenvoudige installatie. Sluit gewoon een standaard USB-kabel aan tussen de SEM710 en uw pc. Met behulp van onze gratis configuratiesoftware zal uw pc automatisch bestaande configuratiegegevens downloaden en u begeleiden bij de wijzigingen die u wilt aanbrengen.

Deze producten kunnen interesseert u