Programmeerbare thermokoppel temperatuurtransmitter pc

Verwijzing GSEM1605TCR

  • Typen KJENTRSLUBCG-thermokoppel.

  • (4 tot 20) Tweedraads mA-uitgang.

  • USB-configuratie.

  • Drukknopkalibratie tegen live sensorwaarde.

  • Bekijk live gegevens op een Android-telefoon of -tablet.

Producteigenschappen Programmeerbare thermokoppel temperatuurtransmitter pc

TECHNISCHE GEGEVENS

De SEM1605TC is een op rails gemonteerde thermokoppel temperatuurtransmitter van Status Instruments. Het is ontworpen om de meest voorkomende thermokoppel sensoringangen te accepteren en de gebruiker te voorzien van een standaard tweedraads (4 tot 20) mA uitgangssignaal. Galvanische isolatie wordt geboden tussen input en output en alle temperatuurbereiken zijn lineair met temperatuur.
Onze nieuwste USB-interface is ontworpen voor gebruiksgemak en is uitgerust voor een snelle en eenvoudige installatie. Sluit gewoon een standaard USB-kabel aan tussen de SEM1605TC en uw pc. Onze gratis configuratiesoftware leidt u door de wijzigingen die u wilt aanbrengen. Om tijd te besparen, hoeft de SEM1605TC tijdens het installatieproces niet te worden aangesloten op een voeding, maar wordt deze gevoed via de USB-interface vanaf uw pc.

ACTIEF BEREIK

De SEM1605TC-thermokoppel-temperatuurtransmitter voor railmontage wordt geleverd met een gebruikersdrukknopkeuze, waardoor aanpassingen mogelijk zijn naar 4mA en 20mA voor een actuele waarde. De functie "gebruikersinstelling" kan tijdens de installatie worden vergrendeld als deze niet nodig is. De status-LED geeft een input aan die buiten bereik is tijdens normaal bedrijf, tijdens "gebruikersaanpassing" wordt het ook gebruikt om de aanpassingsstap aan te geven.

(4 en 20) mA TRIM

De knoppen kunnen ook worden gebruikt voor het aanpassen van de 4 mA en 20 mA stroomtrim om kleine offsets toe te voegen aan de (4 of 20) mA-uitgang.

SENSOR REFERENTIE

Door te verwijzen naar de SEM1605TC-sensor via de op Windows gebaseerde USBSpeedlink-software, is een goede match met een bekende referentiesensor mogelijk, waardoor mogelijke sensorfouten worden geëlimineerd.

SENSORVERBRANDINGSDETECTIE

Als een sensordraad is gebroken of losgekoppeld, gaat de SEM1605TC-uitgang automatisch naar het door de gebruiker gedefinieerde niveau (hoog of laag) of naar een vooraf ingestelde waarde.

STABILITEIT

De SEM1605TC DIN-railzender bevat de nieuwste digitale technologie om nauwkeurige prestaties bij lage drift te garanderen.

TEMPERATUURSENSOREN

Bekijk hier ons assortiment temperatuursondes voor gebruik met dit product

Deze producten kunnen interesseert u