Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden

Temperatuur sondes laat temperatuurmeting toe via een NTC, PTC, RTD of andere sensor. Deze sondes worden veel gebruikt in de industrie en zijn verbonden met apparaten om hun signalen te meten en te analyseren. De keuze van de sonde hangt af van de toepassing en de beperkingen waaraan deze wordt onderworpen.

offerte aanvragen

Ontdek onze domeinen

1 / 10 domeinen

Sollicitatie binnen Medische sondes

4 types golven

Stoom-, hetelucht- en chemische sterilisatoren, laboratoriumdrogers, laboratoriumtechniek voor invriezen, retentietanks voor professioneel gebruik voor hotels of sportcentra.

Dit is slechts een deel van de medische toepassingen waar we GUILCOR temperatuursensoren kunnen vinden.

De temperatuursensoren werken in een zeer sub-zero omgeving -190°C en met een hoge nauwkeurigheid tot 400°C.

Bekijk de producten

Medische sondes

Sollicitatie binnen Sondes voor airconditioner

0 types golven

De afgelopen jaren zijn onze eisen aan comfort in de omgeving waarin we wonen, werken of onze vrije tijd besteden aanzienlijk toegenomen.

Om deze redenen gebruiken we steeds vaker verschillende soorten airconditioningsystemen (omkeerbare warmtepomp, ventilator, split, enz.) om ons af te koelen. 
Hun weloverwogen keuze heeft een grote invloed op de energiebesparing.

Het doel van airconditioning is om, afhankelijk van interne en externe inputs, een optimale binnentemperatuur te bieden (voor één of meerdere kamers). 
Maar om airconditioning effectief te laten zijn, heeft u een goed temperatuur- en vochtigheidsbeheer nodig. Daarom houdt het bedrijf GUILCOR zich bezig met de ontwikkeling en levering van temperatuursensoren. Deze apparatuur is een integraal onderdeel van de energie-efficiëntie van airconditioning.

Tot de belangrijkste klanten van het bedrijf GUILCOR behoren fabrikanten van airconditioning- en koelunits voor binnen en buiten, evenals montage- en onderhoudsbedrijven.

Bekijk de producten

Sondes voor airconditioner

Sollicitatie binnen Sondes voor de voedingsindustrie

17 types golven

Temperatuurmeting is van cruciaal belang in veel gebieden van processen in de voedingsindustrie, van kwaliteitsborging tijdens productie, opslag en transport tot eindgebruikers.

Het bedrijf GUILCOR houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van meetapparatuur voor het bewaken van temperatuur en het regelen van complexe processen in de voedingsindustrie: de zuivelindustrie, brouwtechnologieën, de productie van vleesproducten, enz. 

Bekijk de producten

Sondes voor de voedingsindustrie

Sollicitatie binnen Sondes voor elektromotoren

13 types golven

GUILCOR is al meer dan 30 jaar de Franse leider in thermische sondes en beschermers voor het meten van de temperatuur van wikkelingen, lagers en de transmissie van elektromotoren.

Of het nu gaat om een ​​driefasige, eenfasige, synchrone of asynchrone motor, onze weerstandstemperatuursensoren ingekapseld in een metalen buis of in een krimpkous passen zich aan verschillende soorten motoren aan. 
Deze meetsondes werken in verschillende temperatuurbereiken van -50°C tot +260°C. 

De meest voorkomende meetelementen zijn Pt 100, Pt 1000, Ni 1000, KTY, NTC, PTC etc... 

Onze sensoren worden het meest gebruikt om de temperatuur van wikkelingen, lagers, motorolie en transmissie te meten. 
Andere toepassingen kunnen temperatuurmetingen zijn in laboratoria en/of op testbanken. 
Afhankelijk van het type sensor varieert de elektrische weerstand van onze meetinstrumenten.

Bekijk de producten

Sondes voor elektromotoren

Sollicitatie binnen Sondes voor verwarmingssystemen

0 types golven

In tijden van permanente verlaging van de kosten voor het warmteverbruik voor het verwarmen van gebouwen, is het zeer belangrijk om te zorgen voor temperatuurkwaliteitsregeling. Als zodanig is de temperatuursensor het onderdeel dat inherent is aan de juiste regeling van verwarming.

GUILCOR komt tegemoet aan de noden van verwarmingsfabrikanten: ketels, radiatoren, warmtepompen, vloerverwarmingen, boilers en houtkachels.

We zetten ons namelijk in voor de ontwikkeling en productie van temperatuursensoren die zijn aangepast aan de toepassingen van onze klanten.

De belangrijkste klanten van GUILCOR zijn de fabrikanten van gasketels, stookolie, pellets, hout, verwarmingsbedrijven en installatie- en onderhoudsbedrijven.

Bekijk de producten

Sondes voor verwarmingssystemen

Sollicitatie binnen Sondes voor rubber en kunststof

9 types golven

Temperatuurvoelers voor de rubber- en kunststofindustrie zijn ontworpen voor de specifieke temperatuurmeetbehoeften van de verwerking van rubber- en kunststofmengsels.

De kwaliteit van de grondstoffen, die vervolgens worden verwerkt, is belangrijk. De temperatuurmeetsondes zijn zeer goed bestand tegen de invloed van slijtage van kunststof- en rubbermengsels en trillingen.

Bekijk de producten

Sondes voor rubber en kunststof

Sollicitatie binnen Sondes voor machines en uitrusting

0 types golven

Wij kunnen temperatuursensoren op maat leveren, die zowel technisch als bouwtechnisch zoveel mogelijk voldoen aan de eisen van machine- en apparatenbouwers.

Daarnaast kunnen wij zorgdragen voor de levering van meetsondes op basis van tekeningen of monsters. Onze ervaring stelt ons in staat flexibel te reageren op de wensen van de klant en zo een snelle ontwikkeling zonder vertragingen te garanderen.

Wij beschikken over een eigen kalibratielaboratorium. 
We bieden een temperatuurmeetbereik van -60 tot 600 graden Celsius, inclusief thermokoppelkalibratie.

Bekijk de producten

Sondes voor machines en uitrusting

Sollicitatie binnen Sondes voor elektrische transformatoren

13 types golven

GUILCOR is al meer dan 30 jaar een van de belangrijkste Franse ontwerpers en distributeurs van sondes en thermische beschermers voor droge en met olie gevulde transformatoren. Wij garanderen producten van hoge kwaliteit tegen de meest concurrerende prijzen.

Dus of u nu een sonde nodig heeft voor uw vermogenstransformator, scheidingstransformator, spanningstransformator, vermogenstransformator, distributietransformator, autotransformator, stroomtransformator,... Guilcor voorziet u van de nodige meettoestellen.

Bekijk de producten

Sondes voor elektrische transformatoren

Sollicitatie binnen Gepaarde sondes voor energiemeters

4 types golven

Het streven naar het besparen van allerlei soorten energie is de afgelopen jaren een van de belangrijkste prioriteiten geweest. 
De belangrijkste energieverbruikers zijn de centrale verwarmingsinstallaties en de distributie en productie van warm tapwater.

Om huishoudens te helpen energie te besparen via de elektriciteitsmeter, biedt GUILCOR u een specifiek gamma aan voor het meten van het warmte- en koudeverbruik. 

Onze gekoppelde temperatuursensoren speciaal ontworpen voor energiemeting. Ze dragen de gedetecteerde temperatuurwaarden van de warmteoverdrachtsvloeistof over naar de energiemeters. 
De nauwkeurigheid van de gemeten waarden is belangrijk voor de proportionele verrekening van de kosten van energieverbruik. Gepaarde meetsondes behoren dan ook tot zogenaamde vaste meters. De waarden van de temperatuurvoelers zijn strikt identiek om telfouten uit te sluiten.

Bekijk de producten

Gepaarde sondes voor energiemeters

Sollicitatie binnen Sondes voor treinen en spoorvoertuigen

0 types golven

Comfort, betrouwbaarheid en efficiëntie. Zo kun je GUILCOR temperatuursensoren beschrijven, die bijdragen aan de tevredenheid van het treinreizen. Deze meettoestellen maken deel uit van de verwarmings-/koelingsregeling die nodig is tijdens het spoorvervoer.

Met onze temperatuurmeetinstrumenten zorgen spoorwegmaatschappijen voor veiligheid die anderen niet kunnen zien - sporen, wissels, olie en koelvloeistoffen in dieselmotoren, lagers op voertuigassen. 
Op al deze locaties vind je GUILCOR temperatuursensoren. Deze sensoren zijn speciaal ontwikkeld voor veilig gebruik op rails, voor temperatuurbewaking in locomotieven, trams, motorvoertuigen, kabelbanen en elektrische stroomafnemers (of enig ander rollend spoorwegmaterieel).

De eisen aan meetsondes voor treinen en spoorvoertuigen worden gesteld op een verhoogde weerstand tegen trillingen en schokken en op de mechanische sterkte van de materialen.

Bekijk de producten

Sondes voor treinen en spoorvoertuigen

WAAR KUNT U KRIJGENEEN TEMPERATUURSONDE?

Welk type sonde u ook zoekt (thermokoppel, thermistor, CTN, Pt100…), u vindt het bij Guilcor.

Wij bieden prijs- en tijdgaranties aan onze klanten. Onze sondes worden opgeslagen en verzonden vanuit Europa. Neem contact op met onze verkoopvertegenwoordigers voor een offerte.