Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Temperatuursensor voor het regelen van verwarmingssystemen

Sondes voor verwarmingssystemen

In tijden van permanente verlaging van de kosten voor het warmteverbruik voor het verwarmen van gebouwen, is het zeer belangrijk om te zorgen voor temperatuurkwaliteitsregeling. Als zodanig is de temperatuursensor het onderdeel dat inherent is aan de juiste regeling van verwarming.

GUILCOR komt tegemoet aan de noden van verwarmingsfabrikanten: ketels, radiatoren, warmtepompen, vloerverwarmingen, boilers en houtkachels.

We zetten ons namelijk in voor de ontwikkeling en productie van temperatuursensoren die zijn aangepast aan de toepassingen van onze klanten.

De belangrijkste klanten van GUILCOR zijn de fabrikanten van gasketels, stookolie, pellets, hout, verwarmingsbedrijven en installatie- en onderhoudsbedrijven.

Binnen- en buitentemperatuurmeting

Het meten van de buitentemperatuur en het meten van de binnentemperatuur is een integraal onderdeel van de equithermische regeling. Op basis van de meting van deze temperaturen past het sensorregelsysteem de retourwatertemperatuur aan.

Het weerspiegelt ook externe thermische effecten zoals blootstelling aan zonlicht, warmte die vrijkomt bij het koken in de keuken, enz.

Zonder dat ze het doorhebben, stelt de temperatuursensor huishoudens of professionals in staat om energie te besparen en hun verwarmingssysteem te programmeren voor optimaal thermisch comfort.


Temperatuurmeting van kachels

Contact- of verdringertemperatuursensoren in combinatie met een put zorgen voor een snelle respons en kunnen worden gebruikt voor regeling van retourwater van cv-apparatuur.

De betrouwbaarheid van onze producten garandeert een optimale thermische regeling van uw gas-, elektrische of mazoutketel. En dit dient zowel om de omgevingstemperatuur te regelen als voor de productie van sanitair warm water.

Dankzij krachtige meetinstrumenten ondersteunt GUILCOR u van het ontwerp tot de fabricage van uw verwarmingsapparatuur.


Sensor voor het meten van de temperatuur van verbrandingsgassen en rook

Afhankelijk van de temperatuur van de verbrandingsgassen is het mogelijk om de thermische balans van de branders te bepalen met de mogelijkheid om de luchttoevoer te regelen.

Het regelen van de luchttoevoer kan eenvoudig het verbrandingsproces regelen en de kans op oververhitting van de kachel en de mogelijke ontsteking van roet in de schoorsteen verminderen.

Onze temperatuursensoren zijn ontworpen voor directe meting van de temperatuur van rookgassen die door de schoorsteen stromen.