Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Temperatuursensor voor treinen en spoorvoertuigen

Sondes voor treinen en spoorvoertuigen

Comfort, betrouwbaarheid en efficiëntie. Zo kun je GUILCOR temperatuursensoren beschrijven, die bijdragen aan de tevredenheid van het treinreizen. Deze meettoestellen maken deel uit van de verwarmings-/koelingsregeling die nodig is tijdens het spoorvervoer.

Met onze temperatuurmeetinstrumenten zorgen spoorwegmaatschappijen voor veiligheid die anderen niet kunnen zien - sporen, wissels, olie en koelvloeistoffen in dieselmotoren, lagers op voertuigassen. 
Op al deze locaties vind je GUILCOR temperatuursensoren. Deze sensoren zijn speciaal ontwikkeld voor veilig gebruik op rails, voor temperatuurbewaking in locomotieven, trams, motorvoertuigen, kabelbanen en elektrische stroomafnemers (of enig ander rollend spoorwegmaterieel).

De eisen aan meetsondes voor treinen en spoorvoertuigen worden gesteld op een verhoogde weerstand tegen trillingen en schokken en op de mechanische sterkte van de materialen.

Of het nu gaat om het vervoer van goederen of het vervoer van passagiers, onze temperatuursensoren voldoen aan al deze eisen.

Temperatuursensoren worden vervaardigd en geleverd aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in spooruitrusting, waardoor de veiligheid en goede werking van spoornetvoertuigen (TGV-hogesnelheidstrein, goederenwagons, lichte treinen, elektrische treinen, enz.), vervoer zoals trams, bussen worden gegarandeerd , TER's, evenals bedrijven die betrokken zijn bij projecten en bij de implementatie van elektrische spoorvoertuigen.

Temperatuursensoren voor verwarming en koeling van treinen en spoorvoertuigen

Tegenwoordig is een continue regeling al een standaardvereiste in alle interieurs, niet alleen treinstellen. Temperatuursensoren in de trein en op de buitenste wagons bieden nauwkeurige temperatuurinformatie voor alle regelingen, evenals temperatuurregeling op passagierstreinleidingen.

Gemeenschappelijke voorzieningen zijn ook airconditioning en verwarming in de cabine van elke wagon.


Voorbeeld van contacttemperatuursensoren die de veiligheid en goede werking van treinen waarborgen

Temperatuursensoren op maat gemaakt volgens de eisen en technische specificaties nauwkeurig gespecificeerd door de spoorwegnetbedrijven.

De meetsondes worden vooral gekenmerkt door hun verhoogde weerstand tegen trillingen, schokken en trillingen. Hun structuur is gebaseerd op hun locatie, evenals de toegepaste materialen en productietechnologie.

Dit maakt het vervolgens mogelijk om de veiligheid van het spoor voor alle reizigers te garanderen.Waar vind ik sondes voor treinen en spoorvoertuigen?

Als specialist in het ontwerpen van temperatuursensoren biedt Guilcor alle professionals in de spoorwegindustrie meetapparatuur die is aangepast aan hun activiteiten.

En als u vragen heeft over het aanpassen van onze thermische sondes aan spoorwegtoepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.