Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104
Temperatuur-, vochtigheids- en stromingssensor voor de voedingsindustrie

Sondes voor de voedingsindustrie

17 producten

Temperatuurmeting is van cruciaal belang in veel gebieden van processen in de voedingsindustrie, van kwaliteitsborging tijdens productie, opslag en transport tot eindgebruikers.

Het bedrijf GUILCOR houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van meetapparatuur voor het bewaken van temperatuur en het regelen van complexe processen in de voedingsindustrie: de zuivelindustrie, brouwtechnologieën, de productie van vleesproducten, enz. 

Elke temperatuursensor is ook aanpasbaar voor gebruik in de landbouw. Sensoren voor convectoren, rokers en drogers behoren tot een specifieke productgroep. 

De meetsondes kunnen worden gebruikt als onafhankelijke sensoren of worden geïntegreerd met verschillende optionele terminals of connectoren. Ze kunnen worden gecombineerd met controllers, meetinstrumenten of precisiethermometers tot een compleet meetsysteem.

Tot de standaardklanten van ons bedrijf behoren voedsel- en apparatuurproducenten, transportbedrijven met koelkasten en vriezers, evenals servicebedrijven. Wat de sector ook is, onze sondes voor de voedingsindustrie maken een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk voor een betere naleving van de processen die verband houden met deze industrie.

Roestvrijstalen kop- en flens-temperatuursensorenAlle roestvrijstalen temperatuursensoren, of ze nu zijn ontworpen met een gladde steel of met een flens, hebben hun nut bewezen voor het meten van vloeibare en gasvormige stoffen, vooral in de zuivel- en brouwerij-industrie. Guilcor's ontwerp van een temperatuursonde maakt gebruik in een omgeving met hoge hygiënische eisen mogelijk.

Verschillende temperatuursensoren voor de voedingsindustrie
Om zeer nauwkeurige metingen uit te voeren in overeenstemming met de vereisten van de voedingsindustrie, biedt Guilcor verschillende soorten temperatuursondes.

Voedseltransport, magazijnen, koelinstallatie

Voor temperatuurregistratie of vochtigheidsmeting kunnen wij recorders aanbieden met of zonder LCD-scherm digitale weergave. Er zijn twee optionele alarminstellingen. Een aansluiting op een pc via USB, RS 232, Ethernet of een GSM-modem is ook mogelijk.

De temperatuurlogger is uitgerust met een stroomonafhankelijk geheugen. Bij het transporteren van voedsel is het mogelijk om de temperatuur van een of twee temperatuursondes te registreren. De output van de opname kan de vorm hebben van een diagram van de evolutie van de gemeten temperatuur of een vingerafdruk van de waarden in de gegeven periode.

De meetsondes van de S 110-serie zijn geschikt voor gebruik op het gebied van opslag- en voedselverwerkingsfaciliteiten. En de S 120-serie thermische sonde voor gebruik in airconditioningapparatuur.


Apparatuur voor de voedingsindustrie

Voor temperatuurmeting in de voedingsindustrie biedt Guilcor de volgende apparatuur: