Bedrijf

01 Onze missie al meer dan 30 jaar

GUILCOR is al meer dan 30 jaar actief in het ontwerp, de fabricage en de distributie van temperatuursensoren in verschillende industrieën.

De standaard temperatuurbereiken van onze sensoren gaan van -200°C tot +1200°C. De diameters beginnen bij 1,5 mm voor weerstandsthermometers en vanaf 0,15 mm voor thermokoppels. De afgelopen jaren is ons assortiment uitgebreid met vocht-, druk-, CO2- en zelfs PH-sensoren.

GUILCOR temperatuursensoren zijn, afhankelijk van het meetelement, volledig compatibel met alle op de markt verkrijgbare regelsystemen.

02 Grote en kleine serieproductie

Een fabricage van op maat gemaakte sensoren.

In 2020 heeft GUILCOR klanten geleverd met een verbruik van 1 tot meer dan 100,000 stuks per jaar. Om de beste kwaliteit van dienstverlening te kunnen garanderen, hebben we besloten om de mogelijkheid voor onze klanten te behouden om onze op maat gemaakte sensoren vanaf 1 stuk te bestellen.

Een grote flexibiliteit stelt ons in staat om snel te reageren en zo altijd aan alle eisen van onze partners te kunnen voldoen.

 • Definitie van de behoefte met de klant
 • Technisch voorstel
  (technische tekeningen, technische beschrijving)
 • Verzorgen van prototypes, series en tooling costing (indien nodig)
 • Validatie van prototypes
 • Validatie vóór serie
 • Lancering van massaproductie

03 Onze toepassingsgebieden

Van explosieve omgevingen tot medische apparatuur.

Onze sensoren worden door fabrikanten gebruikt voor het meten en verbruiken van energie in alle sectoren van de industrie, landbouw en diensten waar het nodig is om temperatuur te bewaken als een belangrijke parameter van technologische processen, controle of inspectie.

04 Onze verplichtingen

Onze klanten en al onze medewerkers tevreden stellen om een ​​effectieve ontwikkeling van het bedrijf mogelijk te maken.

Onze knowhow, gebaseerd op meer dan 34 jaar ervaring in de ontwikkeling en distributie van temperatuursensoren, in de industriële en dienstverlenende sector, is het resultaat van een beleid dat de volgende doelstellingen nastreeft:
 • Handhaven van een winstgevende groeistrategie, rekening houdend met de economische beperkingen van onze klanten.
 • Altijd beter onze klanten tevreden stellen door rekening te houden met hun verwachtingen over de kwaliteit van onze producten.
 • Beheers en verbeter de processen die in het bedrijf worden ingezet om de algemene efficiëntie en de tevredenheid van onze medewerkers te verbeteren.
 • Zorgen voor naleving van de regelgeving en alle toepasselijke productvereisten.

Om dit beleid uit te voeren zetten we de juiste middelen in en monitoren we de voortgang. Maandelijkse bijeenkomsten over onze lopende acties, het beheer van onze processen en een jaarlijkse managementreview maken het mogelijk om het systeem aan te passen en de resultaten en aanpassingen ook te communiceren. Het vertrouwen van onze klanten moedigt ons aan om actief deel te nemen aan ons verbeteringsproces. Als zodanig worden we betrokken zodat ons kwaliteitsmanagement onderdeel is van de lange termijn, verbetering en compliance.

54
partnerlanden
en 2020
+ 150,000
sensoren en thermometers
op voorraad
34
Jarenlange ervaring
sinds 1987

Wereldwijde distributie

Constante groei voor meer dan 10 jaar
* Aantal verkochte sondes en thermometers
Guilcor Company

05 een woord van de president

Ons credo: "Flexibel en Aangepast". Deze waarden passen wij dagelijks toe om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Jacques Guillon, voorzitter

06 Het team

Mensen in het hart van het proces

Om de belangen van onze klanten zo goed mogelijk te dienen, hebben we een jong en betrokken team samengesteld. Responsiviteit en enthousiasme is een van de sleutels tot ons succes. De training van onze teams stelt ons in staat om de meest geschikte oplossingen aan onze klanten aan te bieden.

07 Onze geschiedenis

Het bedrijf GUILCOR werd in 1987 in Percy in Frankrijk opgericht door de heer Jacques Guillon (vader) met als doel de ontwikkeling van Europese industrieën op het gebied van meting en thermische beveiliging te ondersteunen.

Zoals voor elk menselijk bedrijf, komt de oorsprong van de oprichting van het bedrijf GUILCOR voort uit de ontmoeting tussen een klant en een leverancier over een behoefte. Jacques Guillon (Vader) gebruikte zijn vaardigheden op het gebied van elektromotoren om sondes op maat aan te bieden aan een klant die ons na 34 jaar nog steeds vertrouwt (Leroy Somer). Door deze eerste synergie kon GUILCOR zich ontwikkelen. Zoals elke organisatie heeft een bedrijf dat niet aan deze regel ontsnapt, zich aangepast aan zijn omgeving en is het erin geslaagd zijn expertise- en werkveld te verbreden. GUILCOR heeft na het voorstellen van PTC-thermistors zijn assortiment uitgebreid naar andere temperatuursensoren zoals thermische beschermers, weerstandsthermometers en thermokoppels. Tegenwoordig hebben de sensoren van GUILCOR andere metingen van fysieke hoeveelheden geïntegreerd, zoals CO2, hygrometrie, pH, enz.