Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104

Kamertemperatuursensor - Digitaal DS18B20

Verwijzing GSD105R

Levering binnen 3 tot 5 weken
  • Temperatuursensor met een DS18B20 digitale uitgang.
  • Meting van de temperatuur van gasvormige stoffen.
  • Beschermingsindex IP30.
  • Werkt in een chemisch niet-agressieve omgeving.

Producteigenschappen Kamertemperatuursensor - Digitaal DS18B20

Ruimtesensor

BESCHRIJVING EN TOEPASSING:

Deze temperatuursensor met een digitale uitgang DS18B20 - GSD 105R voor interieurs is ontworpen voor temperatuurmeting van gasvormige stoffen in gebieden die beschermd zijn tegen water - bijv. voor temperatuurmeting in kamers (scholen, theaters, vergaderzalen, enz.), kantoren, interieurs van woonhuizen of zelfs productiehallen. EEN goed ontwerp en hoogwaardige materialen garanderen een efficiënte temperatuurmeting.

De temperatuursensor met een digitale uitgang 1-Wire / DS18B20 - GSD 105R voor interieurs bestaat uit een kunststof geribbelde kop waarin zich een printplaat met print en een converter bevindt om een ​​digitale uitgang type DS18B20 tot stand te brengen.

La sensor bedrijfstemperatuurbereik is gedefinieerd in de tabel technische parameters van de verschillende sensorversies. De sensoren voldoen aan IP 30 bescherming volgens EN 60529, zoals gewijzigd. Installatie wordt aanbevolen op een binnenmuur op een hoogte van 1,5 m, in bewegingsgebieden van mensen, op plaatsen die niet zijn blootgesteld aan direct zonlicht en niet worden beïnvloed door warmte van muren, verwarmingsradiatoren of verlichting.

De sensor is ontworpen om te werken in een chemisch niet-agressieve omgeving, het gebruik moet worden gekozen op basis van de temperatuur en de chemische weerstand van de sensorkop.

VERKLARING, CERTIFICATIE, KALIBRATIE

  • De fabrikant biedt een EU-conformiteitsverklaring .
  • Kalibratie - De laatste metrologische controle - vergelijking met normen of werkinstrumenten - wordt uitgevoerd voor alle producten. De continuïteit van normen en werkmeetinstrumenten is verzekerd in de zin van artikel 5 van wet nr. 505/1990 over metrologie. De fabrikant biedt de mogelijkheid om de gekalibreerde sensoren te leveren in het laboratorium (volgens de eisen van EN ISO / IEC 17025) of in een geaccrediteerd laboratorium. 

SENSOR INSTALLATIE EN ONDERHOUD

De sensoren zijn ontworpen om op een muur of andere horizontale oppervlakken te worden gemonteerd. Voor de bevestiging is het noodzakelijk om de vereiste gaten voor montageschroeven voor te bereiden met behulp van een sjabloon (geleverd met de sensor).
Voordat u de voedingskabel aansluit, moet u het geperforeerde deksel van de plastic basis scheiden.

Verwijder het deksel en steek de kabel door het gat van 9 mm, breng de basis aan op het oppervlak en schroef vast met twee schroeven of bouten. De lengte van de bevestigingsbouten of schroeven voor de bevestiging moet worden gekozen afhankelijk van de dikte van de plastic basis. Sluit de voedingskabel aan op de klemmen volgens het hoofdstuk "Bekabeling".

"Diagram ", plaats het geperforeerde deksel op de vaste basis en vergrendel het door erop te klikken. Na installatie en aansluiting op het elektrische meetapparaat is de sensor klaar voor gebruik. de sensor vereist geen speciaal onderhoud. Voor een meer gedetailleerde beschrijving van de installatie, zie de gebruikershandleiding van de sensor

Sensortype  GSD 105R
Uitgangssignaal   1 draad / DS18B20
Meetbereik  -30 tot 70 ° C
Meetnauwkeurigheid  ± 0,5 ° C in het bereik van -10 tot 80 ° C
   ± 2 ° C in het bereik van -30 tot 100 ° C
Voedingsspanning (U)  3 tot 5,5 V DC
Nominale voedingsspanning (Un)  5 V DC
Stroomverbruik / stroom  1 mA
Bescherming tegen binnendringen  IP 30 volgens EN 60529, zoals gewijzigd
Arbeidsomstandigheden  omgevingstemperatuur: -30 tot 100 ° C
   relatieve luchtvochtigheid: max 85%
   atmosferische druk: 87 tot 107 kPa
Afmetingen kop  71,9 x 59 x 27 mm
Materiaal kop  lexaan
Aanbevolen draadsectie  0,35 tot 1,5 mm 2
gewicht  min. 35 g

Remarque: De fabrikant behoudt zich het recht voor om het ontwerp en de technische kenmerken van de producten te wijzigen.

Deze producten kunnen interesseert u