TPL503 + BB211-controller

Verwijzing AR001018

De TPL 503-sensor, die rechtstreeks op de transformator is geïnstalleerd, verzendt de temperatuur-, druk- en oliepeilwaarden naar de BB211-regeleenheid, gekoppeld aan externe data-acquisitiesystemen en verbonden met bewakingssystemen. bescherming via speciale alarmcontacten. De TPL 503 sensor is bestand tegen temperaturen tussen -20 ° C en + 120 ° C; het is volledig transparant zodat je de olie kunt zien; Het is hermetisch en is met een speciale kabel verbonden met de besturingseenheid. De sensorkop kan worden losgeschroefd om olie bij te vullen en kan aan 3 of 4 pinnen worden bevestigd.  De montage is compatibel met alle hermetische transformatoren van nieuwe wereldwijde fabrikanten en van reeds geïnstalleerde fabrikanten.

Producteigenschappen TPL503 + BB211-controller

Transformator oliebadLe nieuw TPL503-SYSTEEM   (besturingseenheid BB211 + sensor TPL503 ) vertegenwoordigd innovatie 4.0 ter bescherming van hermetisch afgesloten olietransformatoren.

De conventionele elektromechanische controleapparaten worden vervangen door de elektronische sensor TPL503 die, direct op de transformator geïnstalleerd, in staat is om de gedetecteerde oliegegevens TEMPERATURE, PRESSURE en LEVEL naar de BB211-regeleenheid te bewaken en door te sturen.

L' eenheid van contrôle BB211 beschermt de transformator door middel van geschikte alarmcontacten en verzendt de informatie naar een remote center voor PREVENTIEF ONDERHOUD.

Het is uitgerust met 3 indicatielampjes: T = temperatuur, P = druk, L = niveau voor de indicatie van alarmen met felle kleuren.

De knipperende LED's geven de foutcondities (FAULT) van de besturingseenheid aan, die registers heeft die zijn bestemd voor de opslag van mogelijke alarmen, de maximale waarden die worden bereikt door de temperatuur- en drukparameters en de minimumwaarde voor de niveau-parameter.

Hij levert ook de TPL 503 en ontvangt informatie over de status van de transformator.

Door de compacte afmetingen en het montagerail-montagesysteem kan het in een groot aantal schakelkasten worden geïnstalleerd.

Verbindingsdiagram

TPL503

Deze producten kunnen interesseert u

ETH MANAGER SOFTWARE

ETH MANAGER SOFTWARE

Met de ETH Manager-software, die is gekoppeld aan de apparaten van de Tecsystem ETH-serie, kunt u controleren, aanpassen en analyseren ...
T30-controller

T30-controller

TOEPASSING De T30 is een eenvoudig apparaat voor thermische regeling van droge typen LV en MV en transformatoren ...
CONV ETH

CONV ETH

CONV ETH maakt het mogelijk om de kenmerken van TECSYSTEM-regeleenheden in het monitoringsysteem te implementeren ...
NT935WS

NT935WS

Zonder enige bedrading dankzij de gecertificeerde 2,4 GHz WiFi-interface, maakt de NIEUWE WS LINE de installatie nog meer ...