TPL503 + BB211-controller

Verwijzing AR001018

De TPL 503-sensor, die rechtstreeks op de transformator is geïnstalleerd, verzendt de temperatuur-, druk- en oliepeilwaarden naar de BB211-regeleenheid, gekoppeld aan externe data-acquisitiesystemen en verbonden met bewakingssystemen. bescherming via speciale alarmcontacten. De TPL 503 sensor is bestand tegen temperaturen tussen -20 ° C en + 120 ° C; het is volledig transparant zodat je de olie kunt zien; Het is hermetisch en is met een speciale kabel verbonden met de besturingseenheid. De sensorkop kan worden losgeschroefd om olie bij te vullen en kan aan 3 of 4 pinnen worden bevestigd.  De montage is compatibel met alle hermetische transformatoren van nieuwe wereldwijde fabrikanten en van reeds geïnstalleerde fabrikanten.

Producteigenschappen TPL503 + BB211-controller

Transformator oliebadLe nieuw TPL503-SYSTEEM   (besturingseenheid BB211 + sensor TPL503 ) vertegenwoordigd innovatie 4.0 ter bescherming van hermetisch afgesloten olietransformatoren.

De conventionele elektromechanische controleapparaten worden vervangen door de elektronische sensor TPL503 die, direct op de transformator geïnstalleerd, in staat is om de gedetecteerde oliegegevens TEMPERATURE, PRESSURE en LEVEL naar de BB211-regeleenheid te bewaken en door te sturen.

L' eenheid van contrôle BB211 beschermt de transformator door middel van geschikte alarmcontacten en verzendt de informatie naar een remote center voor PREVENTIEF ONDERHOUD.

Het is uitgerust met 3 indicatielampjes: T = temperatuur, P = druk, L = niveau voor de indicatie van alarmen met felle kleuren.

De knipperende LED's geven de foutcondities (FAULT) van de besturingseenheid aan, die registers heeft die zijn bestemd voor de opslag van mogelijke alarmen, de maximale waarden die worden bereikt door de temperatuur- en drukparameters en de minimumwaarde voor de niveau-parameter.

Hij levert ook de TPL 503 en ontvangt informatie over de status van de transformator.

Door de compacte afmetingen en het montagerail-montagesysteem kan het in een groot aantal schakelkasten worden geïnstalleerd.

Verbindingsdiagram

TPL503

Deze producten kunnen interesseert u

NT133-3-controller

NT133-3-controller

De NT133-3 is een complete en eenvoudige unit, voor geavanceerde temperatuurregeling van stroomtransformatoren ...
T154-controller

T154-controller

TOEPASSING Eenheid op basis van elektronische microcontroller voor temperatuurregeling van MV-transformatoren ...
T119-controller

T119 DIN-controller

TOEPASSING De T119 is een unit die is ontwikkeld om de temperatuur van MV-giethars en transformatoren te regelen ...