TPL503 + BB211-controller

Referentie: AR001018

TPL503 + BB211-controller
De TPL 503-sensor, die rechtstreeks op de transformator is geïnstalleerd, verzendt de temperatuur-, druk- en oliepeilwaarden naar de BB211-regeleenheid, gekoppeld aan externe data-acquisitiesystemen en verbonden met bewakingssystemen. bescherming via speciale alarmcontacten. De TPL 503 sensor is bestand tegen temperaturen tussen -20 ° C en + 120 ° C; het is volledig transparant zodat je de olie kunt zien; Het is hermetisch en is met een speciale kabel verbonden met de besturingseenheid. De sensorkop kan worden losgeschroefd om olie bij te vullen en kan aan 3 of 4 pinnen worden bevestigd.  De montage is compatibel met alle hermetische transformatoren van nieuwe wereldwijde fabrikanten en van reeds geïnstalleerde fabrikanten.

Internationale verzending

Standaard of express levering

Veilig betalen

Alle betalingen zijn veilig en goedgekeurd.

Beste prijs garantie

Neem contact met ons op om uw betaalmethode te definiëren.

+ 33-233-611-670

Engels - Frans - Duits - Spaans

Productdetails over "TPL503 + BB211 Controller"

Transformator oliebadLe nieuw TPL503-SYSTEEM   (besturingseenheid BB211 + sensor TPL503 ) vertegenwoordigd innovatie 4.0 ter bescherming van hermetisch afgesloten olietransformatoren.

De conventionele elektromechanische controleapparaten worden vervangen door de elektronische sensor TPL503 die, direct op de transformator geïnstalleerd, in staat is om de gedetecteerde oliegegevens TEMPERATURE, PRESSURE en LEVEL naar de BB211-regeleenheid te bewaken en door te sturen.

L' eenheid van contrôle BB211 beschermt de transformator door middel van geschikte alarmcontacten en verzendt de informatie naar een remote center voor PREVENTIEF ONDERHOUD.

Het is uitgerust met 3 indicatielampjes: T = temperatuur, P = druk, L = niveau voor de indicatie van alarmen met felle kleuren.

De knipperende LED's geven de foutcondities (FAULT) van de besturingseenheid aan, die registers heeft die zijn bestemd voor de opslag van mogelijke alarmen, de maximale waarden die worden bereikt door de temperatuur- en drukparameters en de minimumwaarde voor de niveau-parameter.

Hij levert ook de TPL 503 en ontvangt informatie over de status van de transformator.

Door de compacte afmetingen en het montagerail-montagesysteem kan het in een groot aantal schakelkasten worden geïnstalleerd.

Verbindingsdiagram

TPL503

Algemeen

  • Verwijzing AR001018
  • Naam en voornaam TPL503 + BB211-controller

Kenmerken

  • Product Type regelgevers
  • mededeling RS485 - MODBUS

8 andere producten in dezelfde categorie: