Europa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104

Programmeerbare Pt100 PC temperatuurtransmitter met drukknopkalibratie

Verwijzing GSEM1605PR

Levering binnen 3 tot 5 weken
  • RTD-temperatuurtransmitter

  • PT100, Cu100, Cu53, Ni100, Ni120

  • (4 tot 20) Tweedraads mA-uitgang

  • Kalibreer en pas de output aan zonder pc

  • Bekijk live gegevens op een Android-telefoon of -tablet

Producteigenschappen Programmeerbare Pt100 PC temperatuurtransmitter met drukknopkalibratie

De SEM1605P is een op rails gemonteerde temperatuurtransmitter van Status Instruments. Het is ontworpen om de meest voorkomende RTD-temperatuursensoringangen te accepteren en de gebruiker een standaard tweedraads (4 tot 20) mA-uitgangssignaal te bieden. Alle temperatuurbereiken zijn lineair met temperatuur.

Onze nieuwste USB-interface is ontworpen voor gebruiksgemak en is uitgerust voor een snelle en gemakkelijke installatie. Sluit gewoon een standaard USB-kabel aan tussen de SEM1605P en uw pc. Onze gratis configuratiesoftware leidt u door de wijzigingen die u wilt aanbrengen. Om tijd te besparen, hoeft de SEM1605P tijdens het installatieproces niet op een voeding te worden aangesloten, maar wordt hij gevoed via de USB-interface vanaf uw pc.

 

ACTIEF BEREIK

De SEM1605P is een op een rail gemonteerde temperatuurtransmitter met een keuzemogelijkheid voor de gebruikersdrukknop, waardoor aanpassingen mogelijk zijn naar 4mA en 20mA voor een live-waarde. De functie "gebruikersinstelling" kan tijdens de configuratie worden vergrendeld als deze niet nodig is. De status-LED geeft een ingang aan die buiten bereik is tijdens normaal bedrijf, tijdens "gebruikersaanpassing" wordt het ook gebruikt om de aanpassingsfase aan te geven.

 

(4 en 20) mA TRIM

De knoppen kunnen ook worden gebruikt voor het aanpassen van de 4 mA en 20 mA stroomtrim om kleine offsets toe te voegen aan de (4 of 20) mA-uitgang.

 

SENSOR REFERENTIE

Door te verwijzen naar de SEM1605P-sensor via de op Windows gebaseerde USBSpeedlink-software, is een goede match met een bekende referentiesensor mogelijk, waardoor mogelijke sensorfouten worden geëlimineerd.

 

SENSORVERBRANDINGSDETECTIE

Als een sensorkabel gebroken of losgekoppeld is, gaat de SEM1605P-uitgang automatisch naar het door de gebruiker gedefinieerde niveau (hoog of laag) of naar een vooraf ingestelde waarde.

 

STABILITEIT

De SEM1605P DIN-railzender bevat de nieuwste digitale technologie om nauwkeurige prestaties met lage drift te garanderen.

Deze producten kunnen interesseert u

Levering binnen 3 tot 5 weken
HART-veldtemperatuurtransmitter

HART-veldtemperatuurtransmitter

Compatibel met Hart 5,6,7. Weergave van proceswaarde, tekst en staafdiagram. Dubbele invoer...