Programmeerbare zender, geschikt voor thermokoppelsensoren

Verwijzing GSEM206TCR

  • Thermokoppels K, J, N, E, T, R, S plus mV.

  • Geïsoleerde input naar output.

  • LED-indicatie van overbereik.

  • Programmeerbare burn-out.

  • EAC-goedkeuring.

Producteigenschappen Programmeerbare zender, geschikt voor thermokoppelsensoren

TECHNISCHE GEGEVENS

De SEM206TC-thermokoppel-temperatuurtransmitter is een kosteneffectieve "slimme" koptransmitter die thermokoppel-temperatuursensoren accepteert en de sensoruitvoer over een geconfigureerd bereik omzet in een industriestandaard (4 tot 20) mA-transmissiesignaal.
De pc-configuratie stelt de gebruiker in staat om het CT-type, het bereik, de eenheden en de richting van burn-out te selecteren, zonder dat dit nodig is
kalibratieapparatuur. De configuratie is snel gedaan met behulp van onze nieuwe configurator aangedreven door een USB-poort door er simpelweg twee aan te sluiten
clips op de SEM206TC-lusaansluitingen en volgens de software-instructies. De kalibratieconfiguratie kan worden opgeslagen als een
bestand op de pc voor later gebruik. Indien nodig kan het gewenste bereik worden gespecificeerd op het moment van bestellen, waardoor gebruikersconfiguratie niet nodig is.
Het product wordt ook geleverd met een kalibratiefunctie, zodat de offset en het bereik kunnen worden aangepast aan een bepaalde temperatuursensor wanneer deze wordt toegepast op een bekende referentietemperatuur.
De thermokoppel temperatuurtransmitter kan besteld worden met al onze temperatuurvoelers en aansluitkoppen. Wij kunnen temperatuurvoelersets leveren met de meegeleverde temperatuurtransmitter.
Als u de specificaties die u nodig heeft al kent, kunnen we het product zonder extra kosten voor u configureren. Anders wordt het bereik niet gespecificeerd, wordt de zender verzonden met het standaardbereik van (0 tot 1000) ° C type K.

FUNCTIE HOOGTEPUNTEN

REFERENTIE

SENSOR Door verwijzing naar de SEM206TC-sensor via Windows-gebaseerde USBSpeedlink-software is een goede match met
een bekende referentiesensor, waardoor mogelijke sensorfouten worden geëlimineerd.

SENSORVERBRANDINGSDETECTIE

Als een sensordraad is gebroken of losgekoppeld, schakelt de SEM206TC-uitgang automatisch naar zijn
door de gebruiker gedefinieerd niveau omhoog of omlaag.

STABILITEIT

De SEM206TC-kopzender bevat de nieuwste digitale technologie om ervoor te zorgen
nauwkeurige prestaties en lage drift.

LED WAARSCHUWING

Als de SEM206TC detecteert dat de sensor buiten bereik is, gaat een rode LED in de zender branden om de gebruiker te waarschuwen dat er iets mis is.

Deze producten kunnen interesseert u